Veranda

BDV WINDOWS

Veranda, tuinkamer of pergola?

BDV Windows veranda met tafel en stoelen zijkant

Een veranda biedt nog meer ruimte om te genieten

Denkt u erover na om uw woning uit te breiden met een veranda of uw terras te overkappen tot een gezellige pergola? Leg uw plannen vrijblijvend voor aan ons en we bekijken samen wat er technisch haalbaar is.

Een extra ruimte nodig om met familie of vrienden gezellig te genieten van de buitenlucht in uw tuin, of een plek om u af en toe eens even af te zonderen? Kies voor een tuinkamer. BDV Windows biedt vele mogelijkheden voor de bouw van een constructie in uw tuin: van een volledig afgesloten ruimte tot een constructie met een afdak, waar bijvoorbeeld ook plaats is voor een buitenkeuken of loungezetels.  

Weet je niet wat kiezen?

Met een veranda – een volledig gesloten constructie die grotendeels uit glas bestaat – creëert u meer ruimte in uw woning. De grootste tijd van het jaar is het heerlijk vertoeven in uw veranda als er voldoende zonlicht invalt.

U kan ook kiezen voor een pergola door uw terras te overkappen. Hierbij kan u ervoor kiezen om één, twee of drie zijden open te laten.

BDV Windows veranda met tafel en stoelen.

Tijd voor een nieuwe veranda?

Kijk zeker eens bij onze referenties om inspiratie op te doen of contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.