Ramen

BDV WINDOWS

Ramen

Ramen in pvc of aluminium

Eén raam vernieuwen tijdens de renovatie van uw bestaande woning of op zoek naar een betrouwbare partner voor alle ramen in uw nieuwbouwwoning? Neem vrijblijvend contact op met BDV Windows voor een glasheldere kijk op uw schrijnwerk.

Op basis van uw plan en de bevindingen van onze medewerker die bij u ter plaatse komt, denken we samen mee na over wat er het best in uw project zou passen. BDV Windows werkt uitsluitend met  aluminium of pvc van Building Windows, een garantie op Belgische topkwaliteit.  

Hoge kwaliteitsnormen, ruime kleurenkeuze

Al ons schrijnwerk voldoet aan alle hedendaagse hoogstaande kwaliteitsnormen, zowel op vlak van thermische als akoestische isolatie. De ramen laten voldoende warmte, licht en lucht door, waardoor de verwarmingskosten dalen. Anderzijds bieden ze voldoende bescherming tegen wind, water en inbrekers.

Smalle profielen zorgen voor een optimale lichtinval, waardoor uw ramen zorgen voor een aangenaam, warm en comfortabel gevoel in uw woning. Geef met uw ramen de finishing touch aan uw interieur en het uitzicht van uw woning.  Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden om schrijnwerk te maken in de kleur naar uw keuze.

Draaikipramen

Verkiest u gewone of draaikipramen? Moeten ze enkel of dubbel opendraaien? Heeft u draaikipramen nodig die naar binnen of buiten opendraaien? Onze medewerker komt vrijblijvend bij u langs om samen alles te bekijken en te bespreken wat er technisch en binnen uw budget mogelijk is.

BDV Windows doorsnee raamvleugel

Tijd voor nieuwe ramen?

Vraag een vrijblijvende offerte bij BDV Windows en laat u overtuigen door prijs, kwaliteit en professioneel advies.

Afwerking

Na de bestelling komt onze werfleider alles nog eens in detail opmeten. Van bij de gedetailleerde opmeting doen wij er alles aan om uw schrijnwerk zo snel en correct mogelijk te plaatsen. BDV Windows plaatst uw ramen, maar kan indien gewenst ook de verdere afwerking verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muren bepleisteren of het schilderklaar maken van een kamer waarin we nieuwe ramen en deuren plaatsen.